Ik was 15 jaar toen ik mijn eerste analoge camera kreeg voor mijn verjaardag. Canon eos5, hier ben ik mee opgegroeid. Maar ik kwam voor het eerst in aanraking met fotografie op mijn 12e. Ik ging mee met een familie vriend op reportages in de natuur. Hierdoor raakte ik geïnspireerd en wilde ik door gaan met fotografie. 

Na mijn opleiding aan de Fotoacademie / Fotografie opleiding (Afgestudeerd in 2011), heb ik me onder andere gespecialiseerd in Art-fotografie / Kunstfotografie. En daarmee ben ik het pad van veelzijdigheid van fotografie ingeslagen. De wanddecoratie die ik verkoop online en te zien is in de showroom, ontstaat natuurlijk door de kunstfotografie. Irving Penn gaf het merendeel de inspiratie voor het maken van de kunstfotografie. Maar op het moment haal ik mijn inspiratie vooral uit mij zelf, de natuur en omgeving. Daarnaast maak ik ook landschapsfotografie, portret en gezin en bedrijfs fotografie. 

Op een speelse manier en met oog voor detail leg ik met mijn camera unieke beelden vast die onmiddellijk de aandacht trekken.
Afhankelijk van het thema en het doel kunnen er artistieke elementen in verwerkt worden die het visuele effect vergroten of een boodschap uitdragen. Dit is mijn Kunstfotografie.

Laat u verwonderen, verbazen, ontroeren of inspireren door één van mijn kunstwerken of reportages, die stuk voor stuk gekenmerkt worden door creativiteit en originaliteit. Kom een kijkje nemen in mijn studio en showroom op het Ketelhavenplein 39 in Tilburg. Maak een afspraak 0621394767; info@dinafoto.nl

Ik fotografeer in opdracht van zowel bedrijven als particulieren. Denk bij bedrijven niet alleen aan reportages, maar ook aan de ART/ kunstfotografie die gebruikt kan worden voor wanddecoratie in uw bedrijf. Een "EYE CATCHER" voor uw klant.

Of voor u zelf in de woonkamer. Want inmiddels heb ik diverse wanddecoratie in de verkoop maar ook zijn er 2 hiervan (Flowers en Magic Tea Time) in de verkoop bij LOODS5, online en in de winkels.
Artfoto’s / Kunstfoto's uit de webshop worden afgedrukt op hun unieke materiaal waar het beeld het mooiste wordt getoond. Op deze manier komt uw wanddecoratie volledig tot zijn recht. 
Informeer vrijblijvend naar eventuele mogelijkheden.

Tevens fotografeer ik ook diverse portretten voor de particulieren markt.
Kijk op www.dina-portretfoto.nl voor meer DinaFoto.
Hier vind u oa. portretten van Pasgeboren baby's, gezinnen, kinderen / kinderfeestjes en ouderen. Vraag vrijblijvend voor meer informatie.

www.dina-artphoto.nlwww.dina-portretfoto.nlinfo@dinafoto.nl; 0621394767